Tarım Türk Dergisi'nin 75. Sayısında Yeniden Yerimizi Aldık

Tarım Türk Dergisi'nin 75. Sayısında sağım makinelerinin bakımını ele alan Arden Süt Sağım Teknolojileri, aynı zamanda Gertar Makine ile yapmış olduğu iş anlaşmasını da vurgulamıştır. Agriexpo Euroasia - İzmir 14. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda müşterilerle buluşacak dergide Arden Süt Sağım Teknolojileri ürün yelpazesini kullanıcılarına sunmuştur.

Arden Süt Sağım Teknolojileri Yurt İçi Servis Ağında Gücüne Güç Katıyor!

Arden Süt Sağım Teknolojileri, geçtiğimiz günlerde GERTAR MAKİNE ile yaptığı iş ortaklığı ile yurt içi satış ağını güçlendirdiğini duyurdu. Süt sağım makineleri, tarım ekipmanları, hayvancılık ekipmanlarının yanı sıra tarım, orman, bahçe alet ve ekipmanları satışlarına başlayan şirketimiz, ağaç kesim motorları, tırpan makinaları, ilaçlama makinaları, çapalama makinaları ve çim biçme makinaları, tüm yedek parçaları ve servis odaklı ürün satışları tam kapasite devam etmektedir. Satış sonrası servis ağında Arden Süt Sağım Teknolojileri - Gertar Makine iş ortaklığı ile yurt içi satış ağında her zaman yanınızda.

Tarım Türk Dergisi'nin 74. sayısında yerimizi aldık

Sektörün önde gelen dergilerinden olan Tarım Türk Dergisi’nin 74. sayısında yerimizi aldık. “Süt Sağım Makinesinin ve Sağım Tekniğinin Sütün kalitesine Etkileri” başlıklı konuda Arden Süt Sağım Teknolojilerine ilk röportaj yerini veren Tarım Türk Dergisi’ne teşekkürlerimizi sunarız.

Tarım Türk Dergisi'nin 73. sayısında yerimizi aldık

Sektörün önde gelen dergilerinden Tarım Türk Dergisi’nin 73. sayısında da yerimizi aldık. BurTarım 2018 fuarı öncesinde çiftçilerin şirketimizi daha iyi tanıyabilmesi için şirketimiz hakkında bilgiler verdik. Bu olumlu röportajı için Tarım Türk Dergisi’ne teşekkürlerimizi sunarız.

BurTarım 2018 Fuarı'nda Davetlilerimizi Ağırladık

Bu sene 11.si düzenlenen Uluslararası hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı’nda Arden Trade olarak 2. Holde yerimizi aldık ve çiftçilerimizin hayatını kolaylaştırabilecek tüm ürünlerimizi tanıttık. Yurtiçi ve yurtdışından katılan davetlilerimizin bize eşlik ettiği fuarda 5 gün boyunca keyifli vakit geçirdik.

Arden Trade, Tarım Türk Dergisinin 70. Sayısında Yerini Aldı

Arden Trade, tarım sektörünün önde gelen dergisi olan Tarım Türk Dergisi ile yaptığı röportajda şirketin geçmişinden, vizyon ve misyonundan, sektörel durumlardan ve sektördeki yaşayanan problemlerden bahsetmiştir.

"Sağım Sonrası Makine Temizliği" Videosu Yayında!

Arden Trade, kullanıcıları bilgilendirmek amaçlı hazırladığı süt sağım makinelerinde, sağım sonrası makine temizliği videosunu sosyal mecralarında paylaşmıştır. İzleminizi önemle tavsiye ederiz.

"Süt Sağım Makinesi Kullanımı" Videosu Yayında!

Arden Trade, kullanıcıları bilgilendirmek amaçlı hazırladığı süt sağım makinesi kullanımı videosunu sosyal mecralarında paylaşmıştır. İzleminizi önemle tavsiye ederiz.